Mi
image
 • imageBurkolat
 • imageBútor
 • imageDekoráció - Konyha
 • imageKert
 • imageLakberendezők - Tervezők
 • imageNyílászáró
 • imageÉpítőanyag
 • imageÉpületgépészet
Hol
image
image

Súgó

Otthon 24 lakberendezési és építőipari katalógus használata

 

Itt megtudhatod hogy használd a keresőt, hogyan mentsd el a kedvenced ….

Mielőtt folytatnánk ajánlunk pár linket ami érdekelhet téged:

 • Tetszik oldalunk? Támogass minket és helyezd el egy linkünket blogodon, weboldaladon, ossz meg minket a Facebookon!  OLVASD EL TÁMOGATÓI SÚGÓNKAT!
 • Érdemes regisztrálnod, az oldalunk fejlettebb funkcióinak használatához (kedvencek, vélemény, rendezvényekre jelentkezés…).
 • Ha szolgáltatásod szeretnéd regisztrálni: SZOLGÁLTATÁS REGISZTRÁCIÓJA.
 • Reméljük Otthon 24 magazinunkról érkeztél, de ha nem érdemes meglátogatnod, sok érdekes cikket és hírt találsz a témában.

Keresési lehetőségek

A keresőnk használata rendkívül egyszerű. Kereshetsz kulcsszóra, kategóriára, termékre, szolgáltatásra vagy akár távolságra is. Ehhez mindössze kezdj el írni a kereső mezők valamelyikébe.

3 féle keresést is használhatsz, a közös bennük, hogy mindegyik használata rendkívül egyszerű.

image

1 Keresés kulcsszóval

Kezdj el beírni egy kulcsszót amire keresnél. A rendszer automatikusan felajánl találatokat. Ha túl sok van az enter leütésével listázhatod is a találatokat. A kulcsszó mező mindenben keres, így a szolgáltatók nevében, ismertetőiben, a kategóriákban és minden kereshető információban.

2 Keresés kategória, termék típus vagy szolgáltatás alapján

Bármelyikre is keresnél klikkelj először a kezdő oldalon egy fő kategóriára. Ha pl modern bútort keresel, akkor klikkelj a 'Bútor' kategóriára. Mikor a találati oldalra jutsz, ott automatikusan megjelennek a kategóriához tartozó termék típusok szolgáltatások és lehetőségek. Ezekre klikkelve könnyen pontosíthatod a keresést.

3 Keresés cím - elhelyezkedés alapján

Kereshetsz városra, ha a kezdő oldalon a kiemelt város képére klikkelsz. FIGYELEM! A rendszer megpróbálja beállítani a városod magától és kitölti a 'HOL' mezőt. Ha ez nem sikerült vagy másik városban keresnél akkor a 'HOL' mezőbe te is beírhatod a kívánt várost.

Természetesen a kulcsszó „MI” mezőt és a város „HOL” mezőt együtt és egyszerre is használhatod kombinált keresésre. Azért reméljük, hogy az automatikus kitöltés eltalálja a neked megfelelő várost!

Ha a hol mező nem adja meg a városod automatikusan, akkor klikkelj a kis célkeresztre majd engedélyezd a helyzetmeghatározást a böngésződnek ha szükséges.

Ha a találatokat szeretnéd tovább szűrni termék típusok és/vagy szolgáltatások alapján akkor indítsd a keresésed a kezdő oldalon egy kategóriára kattintva.

Ezek után, a találati oldalon automatikusan megjelennek a kategóriához tartozó termék típusok tulajdonságok és szolgáltatások amikre szűrhetsz. Egyszerűen csak klikkelj a kiválasztott elemre.

Ha már a találati oldalon vagy és nem kategóriára indítottad a keresést, akkor egyszerűen jobb oldalt a legördülő menüből válaszd ki a kívánt kategóriát és máris megjelennek a termék típus és szolgáltatás szűrési lehetőségek.

Először indíts egy keresést. A találati oldalon klikkelj „A közelben”gombra. Ekkor megjelenik egy csúszka ahol beállíthatod hogy a találatokat milyen távolságon belül mutassa hozzád képest.

Figyelem! a gomb első használatakor a böngésző engedélyt fog kérni a helyzeted meghatározására. Természetesen ezt engedélyezned kell a funkció működéséhez.

A találati listában minden helynél láthatod hogy épp nyitva van-e vagy sem.

A felső sorban a „Nyitva” gombra kattintva szűkítheted a találatokat csak azokra a helyekre amik épp nyitva vannak!

A találati listánál a „Legjobbak” gombra kattintva egy speciális algoritmus próbálja a neked legjobban megfelelő helyeket ajánlani.

Ez az algoritmus figyelembe veszi a keresésed, a helyek népszerűségét a nyitvatartást a távolságot és mindent! Reméljük tetszenek majd az általunk javasolt szolgáltatók.

EXTRA TIPP! A szolgáltatók oldaláról is indíthatsz speciális keresést termék típusra, szolgáltatásra. Minden szolgáltatónál találsz listát a legfontosabb szolgáltatásairól vagy általa forgalmazott termék típusról. Pl: ha konyha bútort forgalmaz akkor a felsorolásban ott a konyhabútor. Elég ráklikkelned erre a termék típusra és máris kilistázzuk neked az összes konyhabútort forgalmazó céget.

FIGYELEM! A találati listában ne felejts el lapozni! A térképen csak az első oldal találatait mutatjuk! Adatbázisunkban már induláskor is több mint 500 szolgáltató volt megtalálható, így sokszor sokkal több találat is van mint 1 oldal!

Kedvencek mentése - Regisztráció

Könnyedén mentheted kedvenc helyeidet akár regisztráció nélkül is. Mi azonban javasoljuk a regisztrációt, így böngésző cseréjekor nem fognak elveszni a kedvenceid!

Kedvencek használata

A kedvenceid mentése nagyon egyszerű, mindenhol megtalálod a Mentés feliratot. Erre ráklikkelve máris elmentetted a szolgáltatót a kedvenceid közé. Ha szeretnéd megtekinteni a kedvenceidet, akkor egyszerűen csak klikkelj a menüben a Kedvencek menüpontra.

image

Egyszerű regisztráció

Regisztrálhatsz email címmel, de akár Facebook vagy Google fiókoddal is. A regisztráció csak pár kattintás. Kezd el most és 'Regisztrálj', hogy használhasd oldalunk fejlett funkcióit.

image

Tipp! Regisztráció után a jobbra fent lévő gomb segítségével beléphetsz a felhasználói Vezérlőpultba, ahol beállíthatod Profilod, kezelheted Mentéseid, megnézheted és szerkesztheted Véleményeidet  – Értékeléseidet.

Vélemény - Értékelés

Olvasd el mások véleményét, értékelését. Oszd meg te is tapasztalatod mond el véleményed a szolgáltatókról.
image

1 Véleményezz boltokat, szolgáltatókat

Minden adatlap alján elmondhatod véleményedet a szolgáltatóról. Segíts más látogatóknak és mond el akár pozitív akár negatív tapasztalataidat! Értékelésedhez akár több képet is feltölthetsz a csillagos és szöveges értékelésen felül!

2 Értékeld mások véleményét

Ha elolvastad mások véleményét egy szolgáltatóról az ott található hangulat gombokkal mond meg mennyire volt hasznos neked az az értékelés!

3 Kezeld értékeléseidet a vezérlőpultban

A felhasználói vezérlőpultban kezelheted, módosíthatod értékeléseidet ha elrontottál valamit.

Segíts Te is a többi látogatónak adj le fényképes és szöveges értékelést minél több általad meglátogatott szolgáltatóról! Időnként érdemes vissza is nézned mert a szolgáltató tud válaszolni az általad leadott értékelésekre!

Vezérlőpult - Szolgáltatás regisztrációja

Ha szolgáltatást regisztrálsz, a vezérlőpultban teljes körű adminisztrációra van lehetőség.

Ha szeretnél szolgáltatást regisztrálni, azt ingyenesen megteheted, csak klikkelj jobbra fenn a „Szolgáltató hozzáadása” gombra.

Figyelem! Minden új szolgáltatót ellenőrzünk megjelenés előtt. Csak valós adatokat adj meg ha regisztrálsz!

A szolgáltató hozzáadásáról és a vezérlőpult használatáról külön súgó oldalt találsz itt:

Figyelem! Ha megtaláltad szolgáltatásodat a katalógusunkban és nem Te szerkeszted, akkor átveheted a szerkesztési jogot! Ehhez csak klkkelj az adatlapon jobbra lent a „Vedd át most a szerkesztési jogot” linkre.