Mi
 • imageBurkolat
 • imageBútor
 • imageDekoráció - Konyha
 • imageKert
 • imageLakberendezők - Tervezők
 • imageNyílászáró
 • imageÉpítőanyag
 • imageÉpületgépészet
Hol
image
image

Szolgáltató hozzáadása – Súgó

Ha szolgáltatót szeretnél regisztrálni vagy szerkeszteni, kérjük mindenképp olvasd végig ezt a súgót.

FIGYELEM! AZ ALÁBBI SZABÁLYOKAT KÉRJÜK TARTSD BE AZ ADATLAPOD KITÖLTÉSEKOR. AZ ADATLAPOKAT REGISZTRÁCIÓ ÉS MÓDOSÍTÁS UTÁN IS ADMINISZTRÁTORAINK ÁTNÉZIK. A HAMIS ADATOK AKÁR VÉGLEGES TÖRLÉST IS EREDMÉNYEZHETNEK AKÁR ÚGY IS HA ELŐFIZETÉSED VAN!

KAPCSOLAT FELVÉTELI MEZŐ – ŰRLAP! Ez a mező nem megadható külön. A helyet „birtokló” szerkesztő kapja meg a kapcsolat felvételi jelentkezéseket. Ha tiéd a szolgáltatás és szeretnéd hogy elérjenek a látogatók, akkor vedd magadhoz a szolgáltatásodat az adatlap jobb alsó sarkában lévő „Vedd át most a szerkesztési jogot!” link segítségével.

Adatlap mezők

Itt megtudhatod melyik mezőt hogy kell kitölteni, miért fontos.. Kérjük olvasd el figyelmesen!

Miután elolvastad a súgót, kezd el a szolgáltatásod regisztrációját: Szolgáltató regisztrációja.

Szolgáltató neve:

Itt add meg a szolgáltatásod nevét.

 • Add meg a szolgáltatásod pontos nevét. pl: „Fabutútor bútorbolt”.
 • Kérjük ne használj csupa nagybetűt. Ezt még akkor se fogjuk elfogadni ha hivatalosan is így hívják vagy így van bejegyezve a szolgáltatásod, céged, márkajegyed.

Szlogen:

Ez a mező csak Kiemelt megjelenés – előfizetés esetén adható meg és csak aktív előfizetés esetén jelenik meg.

Itt megadhatod a céged szlogenjét, vagy valami olyan rövid információt amit fontosnak tartasz, amivel kiemelheted céged, szolgáltatásod a többi közül.

Pl.:

 • „Minőségi olasz bútorok és kiegészítők”
 • „Minden ami lakberendezés és dekoráció”

Szolgáltatásod városa:

Itt megadhatod azt a várost ahol  főként szolgáltatsz. Ez sok esetben megegyezik a normál címed városával de akár el is térhet tőle. Ez a mező nem egyezik meg a cím mezővel. Az itt megjelölt városban fogunk listázni a címedtől függetlenül abban az esetben, ha egy felhasználó az adott város szolgáltatóit keresi.

Otthon 24 Lakberendezési és építőipari katalógus szolgáltató város kiválasztása

 

FIGYELEM! Csak az rendszer által felajánlott városok közül választhatsz! Kezd el beírni a városod nevét. Ekkor a rendszer automatikusan ajánlatokat mutat. FONTOS HOGY AZ AJÁNLATOK KÖZÜL MINDENKÉPP KLIKKELÉSSEL KELL KIVÁLASZTANOD A KÍVÁNT VÁROST MÉG AKKOR IS HA CSAK 1 AJÁNLAT MARADT! EZT A MEZŐT NEM TUDOD KITÖLTÉSSEL – BEÍRÁSSAL MEGADNI! MINDENKÉPP RÁ KELL KLIKKELNED A RENDSZER ÁLTAL FELKÍNÁLT EGYIK VÁROS LEHETŐSÉGRE!

Telfonszám:

Add meg azt a telefonszámot amin szolgáltatásod, üzleted el lehet írni nyitvatartási időben.

Fontos! Kérjük használd a kitöltési mezőben lévő formátumot! Ez azért fontos mert Katalógusunk erősen mobil optimalizált. A mobil telefonszámod emitt ha jól töltöd ki, mobil telefonos böngészés esetén egy kattintással hívhatóvá válik. Ha nem a megfelelő formátumban adod meg akkor lehet hogy téged nem tudnak majd egy kattintással felhívni!

Formátum:

+36 1 111 1111

+36 11 111 111

Mindenképp +36-al kezdődjön majd a körzet szám előtt és után is használj szünetet. Illetve a hívószámod első három szemjegye után is tegyél egy szünetet!

Cím megadása

Itt adhatod meg a boltod, szolgáltatásod címét.

FIGYELEM! CÍM NÉLKÜL NEM TUDUNK ADATLAPOT ELFOGADNI AKKOR SE HA PL. LAKBERENDEZŐ VAGY ÉS NINCS IRODÁD… ILYEN ESETBEN KÉRJÜK ADD MEG A VÁLLALKOZÁSOD HIVATALOS CÍMÉT VAGY AZT A CÍMET AHOL EL LEHET ÉRNI…

A címedet 3 féle módon is megadhatod.

 1. Google Cím megadása ( A google térkép szolgáltatásának címei közül való választási lehetőség)
 2. Közvetlen hosszúsági és szélességi adatok megadása (Ha nem található a címed a Google térképen, vagy olyan helyen vagy ami csak hosszúsági és szélességi koordináták megadásával lehetséges akkor ezt közvetlenül beírhatod.)
 3. Fogd és vidd módszerrel is megadhatod a címedet. (Ha a Google cím pontatlan vagy nem tudod a koordinátákat, akkor fogd meg a térképen a piros jelölőt és húzd-dobd oda a térképen ahol pontosan megtalálható vagy)
1, Google Cím megadása

Azért hívjuk Google cím megadásának mert a Google által tárolt és lehetséges címek közül választhatsz. Ez a lehetőség szinte mindig használható.

Otthon 24 Lakberendezési és építőipari katalógus szolgáltató város kiválasztásaEgyszerűen kezd el beírni a címedet és válaszd ki kattintással a felajánlott lehetőségek közül azt ami megfelelő.

Otthon 24 Lakberendezési és építőipari katalógus szolgáltató város kiválasztásaTipp! A Google rövidített címeket is felajánl, ez azt jelenti hogy ahogy bekezded írni a címet már ajánlgatja is a rendelkezésre álló lehetőségeket. Így pl. nincs a címeben házszám vagy irányítószám… Javasoljuk írd végig a címet és utána válassz. Ha nem így teszel akkor a kiválasztott rövid cím után kezd el még beírni a ház vagy irányítószámot is és válaszd ki újra a végső javaslatot.

Figyelem! Itt is mint a „Szolgáltató városa” mezőnél, csak a felajánlott címek közül klikkeléssel választva tudod véglegesen kitölteni a mezőt! Mindenképp rá kell klikkelned egy Google cím ajánlatra! Csak kitöltéssel nem tudod megadni a címet!

 

2, Kézi koordináta megadás

Itt ha szeretnéd kézzel is megadhatod a koordinátákat. Javasoljuk csak akkor használd ezt a lehetőséget ha valami nagyon speciális helyen található a címed.

Otthon 24 Lakberendezési és építőipari katalógus szolgáltató cím megadása térképenAz első mező az „Egyedi cím hozzáadása” részbe beírhatod azt a címet amit a látogatók olvashatnak majd el.

Utána megadhatod a szélességi és hosszúsági koordinátákat is.

Tipp! A „Cím elhelyezése” lehetőség kiegészíti ezt a funkciót. Hanem tudod a koordinátákat vagy nem tudod hogy kell megnézned, megtudnod őket, akkor a „Cím elhelyezése” kiegészítő lehetőséggel a térképre pontosan rámutatva adhatod meg a címedet. 

 

3, Cím elhelyezése

Ha a Google cím megadás nem ajánlja fel a pontos címedet vagy nem oda mutat ahova szeretnéd, illetve nem tudod hogy kell a koordinátákat megadni, úgy lehetőséged van a térképen megmutatni pontosan hol is vagy.

A „Cím megadása” lehetőség a „Kézi koordináta megadás” kiegészítő lehetősége igazából.

Hogy használd?

 • Javasoljuk először a Google cím-nél (Keresés a Google-el) add meg, válaszd ki legalább a várost.
 • Utána válts át a cím elhelyezése gombra. Itt ekkor megjelenik egy térkép az előbb kiválasztott várossal a középpontban. Ezután egyszerűen csak fogd meg a piros jelölő pöcköt és mozgasd-dobd oda ahova szeretnéd. Természetesen ha szükséges használd a Zoom, azaz nagyítás – kicsinyítés gombot.
 • Fontos! Ez a térképen lévő helyet fogja meghatározni de a látogatóknak egy címet is ki kell írni. Mikor átváltasz a Cím elhelyezésére akkor megjelenik egy „Egyedi cím hozzáadása” mező. Oda írd be a címedet amit a látogatók-felhasználók elolvashatnak. Ugyan ekkor megjelenik a koordináta megadási lehetőség is

Weboldal:

Add meg a weboldalad Url-jét. Pl. Https://www.otthon24.hu

Nyitvatartási idő:

Fontos! A nyitvatartási időt mindenképp add meg! Akkor is adj meg nyitvatartási időt ha szolgáltató vagy pl. Lakberendező vagy és nincs üzlet helyiséged, irodád. Ilyenkor add meg azt az időszakot amikor telefonon kereshetnek, rendelkezésre állsz.

 

A nyitvatartási időnél lehetőséged van minden napra megadnod 1 vagy dupla nyitva tartást, illetve azt is beállíthatod ha 24 órán keresztül, egész nap nyitva vagy.

Figyelem! A nyitva tartási idő alapján a kereséskor a látogatóknak minden listában és találatnál jelezzük, hogy épp nyitva vagy-e amikor rád találnak vagy nem! Ezért mindenképp fontos hogy pontosan add meg!

Példák:

Hétfő   09.00 – 17.00

Kedd    24 órán át nyitva

Szerda 09.00 – 12.00

13.00 – 17.00

 

Nyitva tartás megadásának menete

Lakberendezési és építőipari katalógus nyitva tartási idő megadása1, Alap értelmezettként a rendszer Felajánlja az általános nyitvatartást, azaz a Hétfő – Péntek 9-17 ig.

Első lépésként a piros „Törlés” gombbal törölheted azt a nyitva tartást ami neked nem megfelelő.

2, Ha csak egy napot módosítanál pl a pénteket vagy a hétfőt akkor miután törölted a listából, egyszerűen a add meg a nyitva tartást a kívánt napra a mezők beállításával és a Plusz gomb megnyomásával.

3, Ha minden napra teljesen más nyitva tartást adnál meg akkor töröld az összes előre beállított napot. Ezután javasoljuk kezd az új nyitva tartás megadását a hétfői nap beállításával. Add meg a napot az órákat és nyomd meg a plusz gombot. Ezután a mezőben a nap automatikusan átvált a hét következő napjára. Így ha a nyitva tartásod megegyezik akkor lehet elég csak a Plusz gombot nyomkodnod.

4, 24 órás nyitva tartás megadásához válaszd a 24 óra jelölő négyzetet.

5, Dupla nyitva tartás megadása, pl. Nyitva tartás ebédszünettel.

 • Először add meg a délelőtti nyitvatartást 9-12-ig
 • Pipáld ki a „Még egy nyitvatartási idő hozzáadása a naphoz” jelölőt.
 • Add meg a délutáni nyitva tartást 13-17-ig.
 • Természetesen klikkelj a Plusz gombra.

Kategória és Szolgáltatások – Termék típusok megadása:

FIGYELEM! EZ EGY KÖTELEZŐ MEZŐ ÉS AZ EGYIK LEGFONTOSABB MEZŐ. KÉRJÜK NAGYON PONTOSAN ÉS FIGYELMESEN ADD MEG! OLYAN TERMÉK TÍPUSOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK BEÁLLÍTÁSA AMIKET NEM FORGALMAZOL VAGY NEM NYÚJTASZ, AZONNALI KITILTÁST EREDMÉNYEZHET A KATALÓGUSBÓL!

Tipp! Ha nem találod valamelyik termék típusodat szolgáltatásodat akkor később megadhatod egyéb szolgáltatásként, vagy ha fontosnak érzed akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és tegyél javaslatot módosításra a katalogus kukac otthon24.hu email címen.

Kategória kiválasztása

Otthon 24 lakberendezési és építőipari katalógusunkban 8 kategóriából választhatsz:

Bútor, Dekoráció – Konyha, Burkolat, Nyílászáró, Épületgépészet, Építőanyag, Kert, Lakberendezők – Tervezők

Tipp! Természetesen több kategóriát is kiválaszthatsz ha szükséges. Ha pl. Bútorokat forgalmazol de lakásdekorációs termékeket is akkor mindkét kategóriát kiválaszthatod! Kérjük csak azokat a kategóriákat válaszd ki amik valóban jellemzőek rád.

Kategória választás menete

lakberendezés - építőipar katalógus kategóriák1, A kategória kiválasztásához klikkelj bele a „Kategória” mezőbe. Ekkor megjelennek a választható kategóriák. Klikkeléssel válaszd ki azt a kategóriát először amelyik a legjellemzőbb szolgáltatásodra. Ekkor egy kis betöltődési idő után megjelennek a kategóriához kapcsolódó szolgáltatások – termék típusok.

2, Ha több kategóriát szeretnél kiválasztani akkor az első lépést megismételve válaszd ki a következő kategóriát ami jellemző rád. Előfordulhat, hogy a kategória választásakor az oldal legörget a szolgáltatások és termék típusok listája alá. Ez ne zavarjon meg. Görgess vissza és folytasd a kategória választást addig ameddig szükséges.

3. Ha véletlen rossz kategóriát választottál akkor a kis „x” jellel törölheted.

FONTOS! Ha bútorokat is forgalmazol akkor a fentiekkel ellentétben ha lehet először csak a bútor kategóriát válaszd ki, majd az alábbi „Termék típus – szolgáltatás választás” menüpont szerint, válaszd ki először a forgalmazott bútorok típusát és szolgáltatásokat. 

Erre azért van szükség mert a „Bútor” típusoknál helytakarékossági okokból nem tettük hozzá a „bútor” szót minden egyéb típushoz. Ha több kategória kiválasztása után próbálod meg akkor emiatt az nehézségekbe ütközhet.  Hogy értsd, pl „Fenyő bútor” esetén csak „Fenyő” jelenik meg. Ez a publikus felületen a felhasználóknak nem okoz gondod, hiszen ott egy ikon jelzi hogy bútor típusról van szó, azonban neked a kitöltést megnehezíti. Kérjük erre figyelj oda!

 

Termék típusok – Szolgáltatások kiválasztása

A kategóriák kiválasztásakor megjelennek a választható termék típusok és szolgáltatások listája a kategóriák alatt.

A megjelenített lista vegyesen tartalmazza a szolgáltatásokat termék típusokat. Figyelmesen és egyesével átolvasva válaszd ki, azaz pipáld ki azt amivel foglalkozol, amit forgalmazol.

lakberendezési és építőipari szolgáltatások és termék típusokTipp! Ha  van webáruházad, vagy házhoz szállítást vállalsz úgy ezek a lehetőségek is megjelennek a szolgáltatások között.

Kiegészítő üzleti adatok:

Vannak alapvető és kategória specifikus „Kiegészítő üzleti adtok„. A kategória specifikus kiegészítő üzleti adatok csak akkor jelennek meg ha az adott kategóriát kiválasztottad.

Az adatok kitöltésénél legyél figyelmes és alapos! Kérjük pontosan töltsd ki a mezőket!

Figyelem! Ha az adott kiegészítő szolgáltatásod nincs, egyszerűen hagyd figyelmen kívül a mezőt és ne töltsd ki. Ebben az esetben az a mező az adatlapodon se fog megjelenni.

lakberendezési és építőipari katalógus egyéb szolgáltatások és információkEgyéb elfogadott kártyák

Itt megadhatod a bankkártyákon kívül elfogadott egyéb kártyákat utalványokat. Pl. Zugló kártya, Erzsébet utalvány ….

Jogszabály feletti jótállási lehetőségek

Ha a jogszabály felett is vállalsz valamilyen jótállást garanciát… Akkor itt megadhatod. Pl 30 napos csere garancia….

Ingyenes házhozszállítás feltételei

Ha van ingyenes házhoz szállítási szolgáltatásod, itt leírhatod milyen esetekben vállalod az ingyenes házhoz szállítást.

Fizetési mód

Válaszd mi milyen módon lehet nálad fizetni a termékekért vagy szolgáltatásokért!

Fontos! Kérjük akkor is válassz ha nincs irodát. Ha pl. lakberendező vagy akkor pl kiválaszthatod a Készpénzt vagy az átutalást ha bankkártyát nem fogadsz el.

Ügyfélbarát hely

Itt kiválaszthatod ha valamivel kényelemsebbé teszed vevőidnek a nálad töltött időt.

Közlekedési és parkolási lehetőségek

Add meg a közlekedési és parkolási információkat magadról

Egyéb szolgáltatások

Ha valamilyen szolgáltatásod megadására nem volt lehetőség itt most megadhatod. Ha úgy érzed, hogy fontos lenne másoknak is, hogy máshol, pl. a kategória-szolgáltatások közé bekerüljön, vedd fel velünk a kapcsolatot a katalogus kukac otthon24.hu email címen.

Kategória specifikus egyéb kiegészítő adatok

Egyes szolgáltatások kiválasztása esetén további kiegészítő adatokat adhatsz meg. Ezekről itt nem nyújtunk külön súgót de értelemszerűen és egyszerűen kitöltheted ezeket a további adatokat.

Árszint:

Ez a funkció még kidolgozás és fejlesztés alatt. Nem kötelező megadnod, de megadhatod. Amint több információval tudunk szolgálni, hírlevélben értesítünk.

Ismertető:

Fontos! Ez ismételten nagyon fontos mező! Adj meg minél pontosabb ismertető magadról! Az ismertető formázáshoz használd a szerkesztőt.

Írd le röviden mivel foglalkozol, mik az erősségeid és minden mást amit fontosnak tartasz és segíthet a látogatóknak megismerni téged.

Gyakori kérdések – Fontos információk:

Ez a mező csak kiemelt megjelenés – előfizetés esetén adható meg és csak aktív előfizetés esetén jelenik meg.

Tipp! Ez egy nagyon jó lehetőség hogy kiemelt szolgáltatásod és boltod a többiek közül. Adj meg kérdés – válasz szerűen olyan információkat magadról amik fontosak, amikkel meggyőzheted a látogatókat hogy ellátogassanak hozzád, felkeressenek.

Miket adj meg?

 • Add meg a céged történetét
 • Írd le a szolgáltatásaid menetét
 • Meséld el milyen márkákat képviselsz
 • Válaszolj a vásárlóid legfontosabb kérdéseire

Kérdések, válaszok – Fontos információk megadása

Lakberendezési és építőipari katalógus kérdések válaszok és fontos információk1, Töltsd ki az első „kérdést” pl. „Cégünk története”

2, Töltsd ki a „Választ” pl. „Cégünket 2000-ben alapítottuk ….”

3, új kérdés – információ hozzáadásához nyomd meg a Plusz gombot.

4, Válaszd ki a „Krds 2” gombot és töltsd ki a második kérdés – választ az előzőekhez hasonlóan.

5, Ismételd ezt meg amennyiben további kérdés – választ adnál meg.

Közösségi média linkek:

Ha jelen vagy a közösségi médiában akkor itt megadhatod a közösségi oldalad linkjeit.

Add meg a következőket:

 • Facebook rajongói oldalad
 • Twitter profilod
 • Linkedin profilod
 • Youtube csatornád
 • Google Plus oldalad
 • Instagram profilod

Márkák és kulcsszavak vesszővel elválasztva:

Ez a mező csak kiemelt megjelenés – előfizetés esetén adható meg és csak aktív előfizetés esetén jelenik meg.

Fontos! Ez ismételten nagyon fontos mező! Jelentős előnyt szerezhetsz ha valamelyik előfizetés keretén belül ezt a mezőt kitöltöd, mert ez a mező kereshető mezővé válik. Az itt megadott információkra a látogatóink a kereső használatával rátalálhatnak.

lakberendezési és építőipari katalógus márkák kulcsszavakAhogy az előző figyelmeztetés is tartalmazza ez egy nagyon fontos és értékes mező. Adj meg kulcsszavakat amik a vállalkozásodra, szolgáltatásodra jellemzőek.

Miket adj meg?

 • Add meg a szolgáltatásaidat kulcsszavakban.
 • Add meg az általad forgalmazott márkaneveket.
 • Add meg a kiegészítő szolgáltatásaidat
 • Add meg azokat a kulcsszavakat amik jellemzőek rád.

 

Fontos! A kulcsszavak megadásánál a magyar helyesírás szabályait tartsd be! Ha egy kulcsszót adsz meg ami egy szolgáltatás akkor add meg kisbetűvel, ha egy márka  nevet adsz meg add meg úgy ahogy azt pontosan írják…. Azért fontos hogy betartsd a helyesírás szabályokat mert a kulcsszavakat csoportosítjuk és tovább keresési lehetőségeket fogunk biztosítani a felhasználóinknak ezek alapján a későbbiekben.

Üzletet bemutató videó:

Ez a mező csak kiemelt megjelenés – előfizetés esetén adható meg és csak aktív előfizetés esetén jelenik meg.

Ha rendelkezel üzletedet bemutató videóval, itt megadhatod a Youtube beágyazó URL-t.

Képek – Képgaléria:

Ez a mező csak kiemelt megjelenés – előfizetés esetén adható meg és csak aktív előfizetés esetén jelenik meg.

Fizess ellő valamelyik csomagunkra tölts fel képeket és emeld ki ezzel a látványos lehetőséggel szolgáltatásod a többi szolgáltatás közül.

A képek, az adatlapod fejlécében a képgalériában jelenik meg.

lakberendezési és építőipari katalógus képek képgalériaKépek hozzáadásához egy Windows mappából fogd és dobd a kívánt képet a „Képek” szürke mezőjébe. A másik lehetőség hogy klikkelj a „Böngéssz a fájlok között” linkre és válaszd ki a kívánt képeket.

A kép törléséhez használd a Kuka ikont.

Kiemelt kép:

Figyelem! Ez a kép fog megjelenni a találati listában. Javasoljuk alap esetben a Logo feltöltését. Ha nincs Logód akkor tölts fel magadról vagy szolgáltatásodról egy fontos és jellemző képet.

Tipp! A javasolt méretet alább láthatod

Ha rendelkezel üzletedet bemutató videóval, itt megadhatod a Youtube beágyazó URL-t.

Email cím – Belépési mezők:

Figyelem! Ha úgy kezded el a regisztrációt hogy nem vagy belépve, itt megadhatsz egy email-címet amivel egyből egy felhasználói fiókot is létrehozunk neked.

Természetesen ha van felhasználód és nem vagy belépve akkor a „Már van felhasználói fiókod?” jelölő négyzet kitöltésével megjelenő email és jelszó mezővel be is léphetsz!

Tipp! Mielőtt elkezdenéd a regisztrációt érdemes regisztrálni egy felhasználót, különösen ha a közösségi média profiloddal szeretnéd egyszerűen használni a rendszerünket.